13:51
Тиждень з протидії булінгу
З 12 по 16 вересня в Сваринівській гімназії пройшов Тиждень з протидії булінгу. Хоч і в онлайн форматі, але з учнями було проведено години спілкування, заняття, круглі столи на дану тематику "Поговоримо про булінг", "Твоє життя - твій вибір", "У дружбі наша сила", "Маски булінгу", "Вчимося жити разом", "Я і мої однокласники".
Учні ознайомилися з корисним порадами протидії булінгу, переглянули тематичні відеоматеріали та отримали інформаційні буклети. Кожен бажаючий мав можливість висловити власну думку та свій погляд на дану проблему.
Можливо, це зображення в мультиплікаційному стилі (дитина)

На зображенні може бути: дитина та текст «як запобгти ктбербулнгу? поради батькам. переконайтеся, що ви ясно i зрозумло встановили правила користування. комп ютером гаджетом. XXX використовуйте фильтри батькивського контролю на комп ютер своеϊ дитини. якщо ви або ваша дитина бачите ознаки кбербулнга- дйте негайно. He дозволяйте ситуаци прогресувати. поговорить, щоб дитина повдомила вас, якщо ii ображають в мереж. не карайте ix за довру, шляхом вдбирання гаджетi̇в комп ютерив. запитайте на яких сайтах сидить дитина. частше питайте про його почуття. слдкуйте за психологчним здоров ям вашой дитини.» 

Переглядів: 78 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]