14:12
Свято Миколая

                                                          

     «Ой хто, хто Миколая любить…» - слова цієї пісні вчорашнього дня чути було в актовій залі школи, садочка і по класах - адже це своєрідний гімн свята. З нетерпінням Миколая виглядали молодші школярі та дошкільнята ,тому що вірять у чари, у казку. Вони були  активними учасниками святкових дійств: «Прийшов Святий Миколай» та  «Казковий бал для Святого Миколая».

      На шкільну сцену Приходив Миколай з Ангелятами, сторож дід Панас  та злодій Антипко. А у садочок, крім Святого, завітали Білосніжка з Гномами та Фея із ляльками-танцівницями. Слухали ми вірші, молитви, пісні, відгадували загадки, дивились танці, конкурси. Участь у святкуванні брали не лише діти, а й батьки та протоієрей Свято-Миколаївського храму с. Городець отець Мефодій.

      На завершення дійств традиційно Святий Миколай наділив присутніх гостинцями і солодощами. Дітвора задоволена. А ми, дорослі, вдячні всім, хто допомагав творити казку не лише молодшим школярам, а й старшим. Адже у цей день у рамках акції «Милосердя», члени учнівського самоврядування  готують «миколайчики» для дітей-інвалідів. П’ятеро із них -  вихованці школи, і ще троє, хоч і повнолітні, але чекають нашої уваги. То ж вірити у чудо і робити добрі справи  варто не лише у свято.

                                                   

Переглядів: 433 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]