12:38
Акція до дня інвалідів

     «Я – Ангел з одним крилом…» - так у одному із місцевих видань про себе говорить наш земляк, який думками і сподіваннями літає безмежними далями, але з обмеженими фізичними можливостями. Стаття присвячена Міжнародному дню інвалідів (03.12) і статистика, наведена автором, є невтішною. Такі люди є і поміж нас – п’ятеро вихованців школи мають інвалідність. І крім них члени учнівського самоврядування із комісії «Милосердя» опікуються ще двома повнолітніми.

    У школі уже традиційно у кінці листопада проводиться благодійна ярмарка «Рівний  серед рівних», всі кошти якої спрямовуються на придбання подарунків до дня інвалідів. Можливо, сюрпризів цьогоріч і не вийшло, адже ми попередньо цікавились побажаннями дітей. А от те, що їм така увага приємна і необхідна, можна побачити із світлин. Вони щиро вдячні за подарунки і  солодощі усім, хто якоюсь мірою до цього причетний, а це уся наша шкільна спільнота та батьки. Сподіваємось, що подарований промінчик тепла зігріє не лише їхні серця.

     Жити на Землі – велике щастя,

    Якого ти не помічав.

    І памятай, що ти –Людина,

     Творець краси і добрих справ.

Такими словами починалось година спілкування з учнями 8 класу до Міжнародного дня інвалідів «Добро лікує душу».  Серед основних завдань заняття: толерантне ставлення до людей з обмеженими фізичними можливостями, доброзичливе відношення, уміння співчувати, бажання прийти на допомогу.  Памятаймо, щоб зробити добру справу не варто чекати якоїсь дати один раз у рік.  Не будьмо байдужими до тих, хто поряд, до тих, у кого обмежені фізичні можливості, на перший погляд…

 

 

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Переглядів: 321 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]