23:52
Рівні серед рівних

«РІВНІ СЕРЕД РІВНИХ»

В дні найпрекрасніших зимових свят, котрі всі дітки чекають залюбки, не слід забувати, що всі ми рівні серед рівних… ми однакові. Учні нашого закладу встигли зробити багато хороших справ за перший місяць зими.

В перший же день(1 грудня) в стінах нашого закладу була проведена благодійна ярмарка. Видовище захоплювало… Солодощі, випічка, сувеніри, речі, виготовлені дитячими руками, продавались на УРА!!! Серед покупців були не лише учні та вчителі школи, а й гості із села, котрі теж придбали для себе багато корисних речей та домашніх смаколиків.

Зароблені гроші витратили на дітей-інвалідів школи та інваліда із села. До Міжнародного дня інвалідів, що припадає на 3 грудня, всім вищезгаданим придбали подарунки, з ними учні школи навідалися в гості до Мартинюка Віктора та Кривко Наталії, а Моцик Надії подаруночок дістався в школі. Також для них на день Святого Миколая вручили пакуночки солодощів.

І нехай це найменше, що можна зробити для того, щоб вони не відчували себе не такими як інші, все ж ми постаралися. І надалі старатимемося не забувати простої істини всі ми рівні серед рівних


Переглядів: 485 | Додав: Адмін | Теги: Рівні серед рівних | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]